Voeding

Wij willen graag het beste voor uw huisdier. Daar hoort een goede, op de behoeften van uw kat afgestemde voeding bij. Vier van onze assistentes zijn daarom veterinair voedingsdeskundige

Goede voeding is van essentieel belang voor uw kat! Het blijkt steeds weer dat een goede, uitgebalanceerde voeding veel problemen kan voorkomen. Ook is het mogelijk om diverse aandoeningen door middel van dieetvoeding op te lossen of te ondersteunen.

Bijvoorbeeld:

  • Blaasgruis verminderen / voorkomen
  • Ter verbetering van artroseklachten
  • Het bereiken van een gezond lichaamsgewicht
  • Tegengaan van tandsteen en tandvleesontsteking
  • Ter ondersteuning van dieren met nierproblemen.

U én wij willen natuurlijk het beste voor uw dier. Een goede voeding draagt bij aan een lang en gezond leven. Wij kunnen u adviseren over de beste voeding voor úw huisdier. Voor een persoonlijk advies bent u welkom aan de balie van Dierenkliniek Velp en Dierenkliniek Veluwezoom.

Dierenkliniek Velp en Dierenkliniek Veluwezoom hebben een ruim assortiment topkwaliteit voeding. Onderhoudsvoeding voor kittens, volwassen of oudere dieren of dieetvoeding die essentieel is bij bepaalde aandoeningen. Wij hebben een ruime voorraad Royal Canin, Sanimed, Hill’s, Trovet en Specific. Op verzoek kan er ook andere voeding voor uw dier besteld worden.