Voeding

Wij willen graag het beste voor uw huisdier. Daar hoort een goede, op de behoeften van uw dier afgestemde voeding bij. Vier van onze assistentes zijn daarom veterinair voedingsdeskundige.

Goede voeding is van essentieel belang voor uw huisdier! Het blijkt steeds weer dat een goede, uitgebalanceerde voeding veel problemen kan voorkomen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een goede pupvoeding die ontwikkelingsproblemen van botten en gewrichten helpt voorkomen. Ook is het mogelijk om diverse aandoeningen door middel van dieetvoeding op te lossen of te ondersteunen.

Bijvoorbeeld:

  • Blaasgruis verminderen / voorkomen
  • Ter verbetering van artroseklachten
  • Het bereiken van een gezond lichaamsgewicht
  • Tegengaan van tandsteen en tandvleesontsteking
  • Ter ondersteuning van dieren met nierproblemen

U én wij willen natuurlijk het beste voor uw dier. Een goede voeding draagt bij aan een lang en gezond leven. Wij kunnen u adviseren over de beste voeding voor úw huisdier. Voor een persoonlijk advies bent u welkom aan de balie van Dierenkliniek Velp en Dierenkliniek Veluwezoom.

Dierenkliniek Velp en Dierenkliniek Veluwezoom hebben een ruim assortiment topkwaliteit voeding. Onderhoudsvoeding voor pup, volwassen of oudere dieren of dieetvoeding die essentieel is bij bepaalde aandoeningen. Wij hebben een ruime voorraad Royal Canin, daarnaast verkopen wij ook Sanimed, Hill’s, Trovet en Specific. Op verzoek kan er ook andere voeding voor uw dier besteld worden.