Webshop: Voor mijn dier

Alles voor uw huisdier hebben we nu ook online!

De Nederlandse dierenartsen hebben de eigen webshop www.voormijndier.nl gelanceerd. Wij zijn  hierbij ook aangesloten. Op Voor mijn dier is alles verkrijgbaar wat nodig is voor je gezelschaps-dier; van onderhoudsvoeding, vlooienmiddelen, manden tot en met vele speeltjes. Uiteraard met belangrijke praktische tips en adviezen voor het welzijn en de gezondheid van het dier.

Haal je bestelling bij ons af of laat het thuisbezorgen

U kunt zelf kiezen waar je je bestelling laat bezorgen. Bij een bestelling vanaf € 29,50 wordt het pakketje gratis thuisbezorgd. Maar het is ook mogelijk om je online bestelling op onze praktijk af te halen. U betaalt dan nooit bezorgkosten, kiest je eigen afhaalmoment en als je nog vragen hebt kun u ze gelijk aan ons stellen!

Zorg en vertrouwen

Wij beseffen maar al te goed dat de zorg van uw huisdier iets is wat gepaard gaat met vertrouwen. Daarom kunt u voor ieder dier een dierenprofiel opstellen en ons toegang geven tot uw gegevens. Dankzij dit dierenprofiel krijgt uw handige tips en adviezen over hoe u uw dier gelukkig en gezond houdt gedurende alle levensfasen. Wij gaan voor de juiste zorg net dat stapje verder.

Welkom bij Voor mijn dier

Ga dus naar www.voormijndier.nl om gemakkelijk en veilig alles te bestellen wat u nodig hebt voor uw huisdier. Wij bieden u scherpe prijzen, goede kwaliteit en een actueel aanbod. Aangevuld met betrouwbare informatie, tips en adviezen gebaseerd op onze kennis en ervaring.